Thuis in Wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam

We doen het voor de Huurders!

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie....

Solliciteren

Wij zoeken nog steeds huurders die zich willen inzetten voor.....

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad....

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Privacy Informatie

Stichting Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam

1 juni 2018

Nieuwe wet
Met ingang van 25 mei 2018 is de AVG Privacy wetgeving ingegaan. Dit is een wet ter bescherming van persoonsgegevens van iedereen binnen de Europese Unie. De AVG gaat over het verwerken, verzamelen, opslaan en gebruiken van persoonsgegevens: data die is terug te leiden naar individuen. Stichting Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam heeft nu ook een AVG om ervoor te zorgen dat wij voldoen aan de eisen die de AVG stelt. 

Wat merkt u hiervan?
In principe verandert er voor u niet heel veel. Als Stichting Huurderaad Hardinxveld-Giessendam zijn we gewend om met vertrouwelijke informatie om te gaan. Maar dit neemt niet weg dat de AVG een stapje verder gaat. En dat is op zich een goede ontwikkeling. We verzamelen alleen gegevens die echt relevant zijn bij het u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Delen van gegevens
Wij delen geen gegevens met anderen. Het enige wat Stichting Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam van de individuele huurder van Fien Wonen te zien krijgt is uw e-mailadres.
Stichting Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam krijgt geregeld van Huurders van Fien Wonen vragen over zeer uiteenlopende zaken, en ook deze worden niet gedeeld. Wel besproken.

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders