Thuis in wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Notulen Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam

2008!

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie....

Solliciteren

Wij zoeken nog steeds huurders die zich willen inzetten voor.....

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad....

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Notulen

 2008

 

Notulen Huurdersraadvergadering 18 maart 2008

Reactie van een lid van de huurdersstichting in de voorvergadering. Hoe het mogelijk is dat er na een lekkage in een badkamer van 23 jaar oud een huurverhoging wordt opgelegd na het uitvoeren van enige werkzaamheden. De heer Van der Priem informeert naar het adres. Het adres kon niet worden gegeven. Als adres gegeven wordt kan het worden uitgezocht. Algemene conclusie is na een reparatie volgt nooit een huurverhoging.

LEES MEER

Notulen Huurdersraadvergadering 14 mei 2008

De heer Van der Priem antwoordt naar aanleiding van de vraagstelling om RvC–leden uit te nodigen bij de vergaderingen, dat het formeel niet nodig is. Overleg vindt plaats namens Omnivera door directeur bestuurder of plaatsvervangend directeur. In de praktijk is het echter zo, dat zowel de directeur alsmede zijn plaatsvervanger aanwezig zijn.

LEES MEER

Notulen AlgemeneHuurdersvergadering 27 mei 2008

De heer Van der Priem geeft een korte toelichting over de verkoop van het Gemeentelijk Woningbedrijf Giessenlanden. Zes corporaties uit de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden en omgeving zijn uitgenodigd door de gemeente Giessenlanden. Op 14 april 2008 hebben deze corporaties ieder een presentatie gegeven aan het gemeentelijk bestuur van Giessenlanden. Op 14 mei 2008 is door Omnivera een bod uitgebracht. Wij verwachten medio juli 2007 de uitslag.

LEES MEER

Notulen Huurdersraadvergadering 17 september 2008

Op de vraag van de heer Heijkoop of fase 1 binnen de planning gereed zal zijn, kan positief geantwoord worden. Op 1 oktober 2008 zijn RvC, teamleden Omnivera en de leden van de Stichting uitgenodigd om een kijkje te nemen in de opgeleverde woningen.

LEES MEER

Notulen Huurdersraadvergadering 17 december2008

In opdracht van Omnivera wordt door Atrivé een studie uitgevoerd naar de toekomst van een gedeelte van de wijk Boven-Hardinxveld. De rapportage wordt in januari/februari van 2009 verwacht.

LEES MEER

 

 

 

 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders

Site powered by Dinxvld