Thuis in wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Notulen Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam

2010!

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie....

Solliciteren

Wij zoeken nog steeds huurders die zich willen inzetten voor.....

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad....

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Notulen

2010

 

Notulen Huurdersraadvergadering 3 februari 2010

Mevrouw Advokaat-van Erkel informeert of Omnivera het vraaghuurpercentage zal verlagen als de maatregelen van de overheid worden afgeschaft. De heer Van der Priem antwoordt, dat hij dit nog niet kan zeggen. Omnivera kan ook nog niet zeggen wat ze zouden doen als er nog meer belasting wordt geheven aan de corporaties.

LEES MEER

Notulen Huurdersraadvergadering 26 mei 2010

De heer Stek opent de vergadering en heet iedereen hartelijk welkom. De heer Stek deelt namens de leden van de stichting huurdersraad mee het prettig te vindenkennis te mogen maken met de opvolgende directeur de heer B. Gruijters. Men beseft ook, dat vanavond de laatste vergadering is met de huidige directeur, de heer Van der Priem.

LEES MEER

Notulen Huurdersraadvergadering 8 september 2010

De heer Stek uit namens de leden van de stichting Huurdersraad zijn bezorgdheid uit over de eventuele stijging van de huur. Nu ligt het gemiddelde vraaghuurpercentage op 61,7% en na mutatie op 72%. Heeft Omnivera al nagedacht over de eventuele gevolgen van de nieuwe Europese regels.

LEES MEER

Notulen Huurdersraadvergadering 15 december 2010

De heer Heijkoop lijkt het zinvol om huurders te betrekken bij bijvoorbeeld een mutatie of renovatie. De heren De Vreede en Gruijters beamen dit. Omnivera wil dit zeker ook steeds meer gaan doen. Omnivera gaat bestuderen of vraag gestuurd onderhoud tot een mogelijkheid gaat behoren.

LEES MEER

 

 

 

 

 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders