Thuis in wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Notulen Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam

2009!

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie....

Solliciteren

Wij zoeken nog steeds huurders die zich willen inzetten voor.....

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad....

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Notulen

2009

 

 

Notulen Huurdersraadvergadering 10 maart 2009

De heer Stek informeert naar de studie naar de toekomst van de wijk Boven-Hardinxveld. De heer De Vreede antwoordt, dat eind maart de conceptrapportage besproken wordt. De heer Van der Priem voegt hier aan toe dat de rapportage voorlopig nog niet definitief is. De onderzoeksresultaten worden eerst intern uitgebreid besproken, voordat er een definitief rapport van opgesteld kan worden.

LEES MEERNotulen Huurdersraadvergadering 13 mei 2009

De heer Kuipers informeert of hij voortaan de vergaderstukken en de notulen e.d. via de mail kan ontvangen voor het plaatsen op de website van de stichting huurdersraad zelf. De heer Van der Priem is hier terughoudend in. De heer Van der Priem vindt veel zaken te vertrouwelijk. Misschien dat een uittreksel van de notulen wel op deze website geplaatst kan worden.

LEES MEERNotulen Algemene Huurdersvergadering 2 juni 2009

Aan de Spoorweg verdwijnen de woningen. De nieuwe woningen zijn gesitueerd langs de Frederikstraat . De hoekwoningen hebben extra ruimte en de bouwstijl is in een jaren 30-stijl. Het exploitatieplan moet nog opgesteld worden, de bouwvergunning kan nog wel een half jaar op zich laten wachten.

LEES MEERNotulen Huurdersraadvergadering 9 december 2009

De heer Stek geeft namens de leden van de stichting Huurdersraad aan dat er wel discussie is geweest over agendapunt 5 van de notulen. Nieuwbouwproject Peulenhof (ter informatie/bespreking/advies).

LEES MEER

                                                     

 

 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders