Thuis in wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Notulen Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam

2017!

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie....

Solliciteren

Wij zoeken nog steeds huurders die zich willen inzetten voor.....

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad....

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Notulen

2017

 

Vragen n.a.v. de Begroting 2017-2020

10. Pagina 25
Kosten RvC: Wordt hier voor 2017 een 6e commissaris bedoeld.
Nee, er komen 5 commissarissen. Eind 2016 hadden we 3 commissarissen, verwacht werd dat de kosten van werving van 1 commissaris in 2016 viel en voor 1 commissaris in 2017.

LEES MEER 

Notulen Huurdersradvergadering 13 juni 2017

Dhr. Smit vraagt naar stavaza duurzaamheid. Ter Borg antwoordt dat is geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn, er is o.a. inventarisatie van daken gedaan of deze geschikt zijn voor zonnepanelen. Binnen OGWZ een specialist aangetrokken, Ronald Versprille die duurzaamheid verder gaat uitwerken en in september gaat afronden, zodat dit mooi aansluit op de portefeuillestrategie.

LEES MEER

Notulen Algemene Huurdersvergadering 26 september 2017

De regie over je eigen woning is heel belangrijk. De eigen plek ,waar je ook een eigen plek van mag maken, dit betekent ook een grotere rol voor de huurder.
De huurder krijgt ook een veel vrijere rol als het gaat om zelf aangebrachte voorzieningen. Van je eigen huis een paleisje maken, dat is wat een huurder wil.
 

LEES MEER 

Gesproken verlag tijdens de Algemene Huurdersvergadering 26 september 2017

Heeft u interesse, om ook eens in de keuken van de Huurdersraad mee te kijken en te praten,  meld u zich dan even en kunnen we een afspraak maken voor het bijwonen van een vergadering of ook persoonlijke informatie is te krijgen , en dat kan ook via ons email adres.

LEES MEER 

 

 

                                             

 

 

 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders