Thuis in Wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Notulen

Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie....

Solliciteren

Wij zoeken nog steeds huurders die zich willen inzetten voor.....

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad....

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Houd jij Fien Wonen de spiegel voor?

 

25 februari 2024


Stichting Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam is de kritische gesprekspartner voor Fien Wonen namens alle huurders. Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam brengt gevraagd en ongevraagd advies uit over diverse onderwerpen die van invloed zijn op het huurbeleid van Woningstichting Fien Wonen. De gespreksonderwerpen zijn de strategie en het beleid van de corporatie. De Huurdersraad denkt mee, praat mee, maar houdt Fien Wonen ook een spiegel voor als dat nodig is. Uiteraard staan de belangen van huurders centraal bij de Huurdersraad, maar verliezen ook het belang van de bedrijfsvoering van Fien Wonen niet uit het oog. 

Voor het bestuur van Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam zoeken wij nieuwe leden

De functie

Als lid van het bestuur van de Huurdersraad ben je, samen met de andere leden, de gelijkwaardige gesprekspartner voor Fien Wonen met directie en andere organisatieonderdelen. Je neemt zitting in een bestuur van huurders en adviseert Fien Wonen over haar beleidsvoornemens. Verder denk je mee over te ontwikkelen plannen. Onderwerpen die hierbij aan de orde kunnen komen zijn onder meer: dienstverlening, duurzaamheid, betaalbaarheid, doorstroming op de woningmarkt, servicekostenbeleid, veiligheid en leefbaarheid.

Het profiel

Je huurt een woning van Woning Corporatie Fien Wonen;
Je kunt de verschillende perspectieven van huurders en wijken inbrengen en je daar verder in ontwikkelen;
Je hebt goede contacten met en/of bent actief in informele netwerken van (specifieke) huurders en wijken;
Je kunt situationeel en strategisch overleggen (variërend van samenwerken tot onderhandelen);
Je bent gericht op samenwerking met andere leden van Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam en met Fien Wonen;
Je kunt je verplaatsen in andere belangen (van andere huurders en van Fien Wonen);
Je hebt goede sociale vaardigheden;
Je bent bereid om taken op te nemen als bestuurslid van Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam.

Wij bieden

Een inwerkperiode met ondersteuning van het dagelijksbestuur van Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam en externe adviseurs wanneer daar behoefte aan is.
De mogelijkheid om je te ontwikkelen, onder andere door middel van cursussen en trainingen.

Interesse? LEES MEER

Mail een brief waarin je aangeeft waar jouw kracht en interesses liggen en stuur een CV mee. Wil je eerst eens kennismaken met de bestuursleden van de Huurdersraad stuur dan een bericht naar, info.huurdersraad@gmail.com of bezoek een keer vrijblijvend een vergadering van de Huurdersraad.

Tijdens de algemene Huurdersvergadering worden de kandidaten voorgesteld en zal aan de vergadering gevraagd worden om doormiddel van een stemming aan te geven, of men de voorgestelde kandidaten de goedkeuring kunnen geven om toe te treden tot het bestuur van Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam.

Vragen?

Kijk op www.huurdersraad.com of neem contact op met Joop Kuipers, secretaris Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam, via e-mail info.huurdersrad@gmail.com 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders