Thuis in Wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Fien Wonen

Woon je Zelf, Woon het Samen!

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio3

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie

Wij zijn lid van de Woonbond

De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden.

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Dit is Fien Wonen

Fien Wonen is een ondernemende woningcorporatie die met slimme oplossingen bewoners helpt om goed te wonen. Bij Fien Wonen kijken we vooral naar wat wel kan en hoe het beter kan. Zo willen wij het woongeluk van onze huurders vergroten.

Zo begon het

Maar laten we bij het begin beginnen. Want waar komt Fien Wonen vandaan?
In 2016 fuseerden de woningcorporaties Goed Wonen Zederik en Omnivera. Beide corporaties waren vrij klein en wilden meer kennis en specialisatie in huis halen om in te kunnen spelen op actuele ontwikkelingen en tegelijk de financiële slagkracht te vergroten.

Van twee naar één

Een fusie op papier is één ding, maar om van twee bedrijven echt één bedrijf te maken, dat kost tijd. Daarom ging de fusiecorporatie in eerste instantie verder onder de vlag van Omnivera GWZ. De afgelopen twee jaar werkten we hard om van twee bedrijven één te maken en een nieuwe, gezamenlijke koers te bepalen. Een koers die ervan uitgaat dat onze huurders aan top staan. Die koers geven we de komende jaren verder handen en voeten. Samen met u. Want wij geloven dat we samen meer bereiken dan alleen.

Nieuwe naam

Bij deze nieuwe manier van werken past ook een nieuwe naam. Geen samenvoeging meer van twee organisaties. Maar een heldere, duidelijke, nieuwe naam: Fien Wonen. Een naam die net als onze bewoners een karakter heeft, een eigen persoonlijkheid. Een nuchtere, eenvoudige, oud Hollandse meisjesnaam. Een naam die goed past bij waar we als organisatie voor willen staan. Want bij Fien Wonen draait het om mensen. Wij geloven in kansen en mogelijkheden voor iedereen. Daarbij helpen we elkaar. Samen gaan we aan de slag voor uw woongeluk.

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze website

Huurders aan Top