Thuis in Wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Huurdersraad Nieuws

2021! Presentatie Huurbeleid

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie

Wij zijn lid van de Woonbond

De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden.

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Huurdersraad nieuws

 

23 september 2021


Terugblik Algemene Huurdersvergadering

 

 AHVDe opkomst was redelijk ook al omdat de Covid-19 maatregelen pas 2 dagen later voor een grootdeel zou worden losgelaten. De vaste bezoekers van de AHV waren weer content met het doorgaan van de AHV. Deze moest vorig jaar op het laatstemoment worden afgelast. Het bestuur had een leuke agenda samengesteld, het nieuwe huurbeleid zou worden uiteengezet.

Directeur/bestuurder Mevrouw Elisabeth ter Borg van Fien Wonen gaf een zeer interessante en verduidelijking over het komt dat de ene huurder meer betaald dan de andere ook als nieuwe huurders pas een woning hebben betrokken. Veel vragen van huurders konden gelijk beantwoord worden.

Wat ook weer van stal is gehaald dat de rondvraag weer gebruikt kan worden om bepaalde zaken aan de orde te stellen, maar dan alleen als de vragen vooraf worden aangemeld voor de vergadering via email. Verschillende huurders gaven complimenten aan Fien Wonen over hoe  gereageerd wordt als er via email op de site van Fien Wonen op onderhoud.

Klik HIER voor de Presentatie Huurbeleid

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurder