Thuis in Wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Afscheid van een bestuurslid

20 april 2021!

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio3

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie

Wij zijn lid van de Woonbond

De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden.

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch
[NUMO.AccOUNTS: LOGIN BOX LEFT]

Afscheid Jan Heijkoop

20 april 2021

Afscheid van Jan Heijkoop als bestuurder van 1986-2020

Tijdens één van onze laatste bestuursvergadering, kwam Jan Heijkoop met de melding dat hij aan het einde van 2020 wil stoppen als penningmeester en dus ook als bestuurslid zijn laptop aan wilgen wil hangen.

 

Afscheid_JanNa zijn aantreden als bestuurslid, in 1986, ja u hoort het goed, Jan is 34 bestuurslid van de Huurdersraad. En sinds 2003 penningmeester van de Huurdersraad, Jan is een goede penningmeester, Jan betaald alleen uit als er bonnetjes worden overlegd, dus geen bonnetjesaffaire voor Jan.

 

Dat Jan een keer zou stoppen dat was wel duidelijk. Maar het kwam toch aan als een donderslag bij heldere hemel, maar we respecteren zijn besluit.

 

Daarom willen wij  van hem op gepaste wijze afscheid laten nemen, de Covig19-pandemie hield daar geen rekening mee. Op 20 april 2021 was het dan zover, met een beperkt aantal mensen hebben we feestelijk Jan en zijn vrouw uitgezwaaid.

Op uitnodiging van Fien Wonen om het in het vernieuwde kantoor aan de Rijnstraat te vieren met eenAfbeelding met paraplu

Automatisch gegenereerde beschrijving gebakje. Door diverse sprekers is Jan in het zonnetje gezet.

 

Dat het speciaal is was wel duidelijk Jan kwam als jongeman in 1986 zijn kennis over bouwzaken ook voor de huurder inzetten. Door de overhandiging van een jaarboek, “decenniaboek” (met dank aan Annelies Cluistra) waarin Jan centraal staat is het een leuke herinnering aan de afgelopen 34 jaar. Voor zijn vrouw een pot met bloemen voor de tijd dat haar man moest steken in bestuur van de Huurdersraad.

 

Wij als bestuur van de Huurdersraad nemen gepast afscheid van Jan, voorzitter Rien Stek overhandig hem als blijk van waardering voor vele jaren een cadeaubon, Een van de mooiste uitspaken die Jan uitsprak, van de man die altijd de rust zelf was.

”Als je kwaad wordt op iemand, of ergens het niet over eens bent, schrijf het dan op en leg de notitie in de kast, zo ben je het een volgende vergadering vergeten en is alles weer pais en vree.”

 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze website

Huurders aan Top