Thuis in Wonen

Houd Huren Betaalbaar...

HBZ

Huurders Belang Zederik

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie....

Wij zijn lid van de Woonbond

De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden.....

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad....

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Huurders Belang Zederik

2002

Welkom bij HBZ Wij zijn Huurders Belang Zederik.

 Dit is het startpunt voor degenen die een woning huren bij de woningcorporatie Fien Wonen (voorheen Omnivera GWZ) voor de woningen in de gemeente Zederik. Onze vereniging is een huurdersorganisatie en behartigt de collectieve belangen van deze huurders.

Logo_HBZWe zijn namens de huurders de belangenbehartiger en gesprekspartner bij de corporatie en gemeente. De huidige wetgeving geeft huurdersorganisaties als deze vereniging juist nu mogelijkheden. U leest meer in dit artikel. Met Fien Wonen hebben we een samenwerkingsovereenkomst afgesloten.

Wij plaatsen regelmatig een blog (artikel): zie bijvoorbeeld de menu’s Naslag en Nieuws. Allerlei zaken die voor u als huurder van groot belang kunnen zijn! We hebben een flyer in PDF-formaat beschikbaar. We zijn actief via de sociale media. Lees onze bijdragen in het bewonersblad van Fien Wonen. In deze video van de Woonbond wordt duidelijk uitgelegd wat de functie van een huurdersorganisatie kan zijn: Doet u mee?. Komt u onze vereniging versterken? U wordt uiteraard goed ingewerkt en begeleid.

Kom eens langs of spreek een bestuurslid aan. Help ons, u zelf en ook uw buurt. Wij zijn allen gewone burgers, dus schroom niet. Bent u jong of wat ouder, man of vrouw: kom eens vrijblijvend bij ons kijken bij een vergadering. Zie onze agenda. Of neem contact op met een bestuurslid. U bent meer dan welkom!

Contact U kunt ons het best per e-mail bereiken.

Ons postadres is: De Kooi 7, 4233 GP AMEIDE

Als u ons benadert krijgt u zo snel mogelijk een reactie, maar besef daarbij dat we geen fulltime organisatie zijn en de reactie soms iets langer kan duren. Maar we doen ons best!!

Ons algemene e-mailadres luidt: hbzederik@gmail.com Of u vult ons contactformulier in.

Breng ook eens een bezoek aan onze website www.huurdersbelang.info/

 

Bestuur (HBZ) Huurders Belang Zederik

Over ons (HBZ) Huurders Belang Zederik 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders