Thuis in Wonen

Houd huren Betaalbaar

Persbericht

Fien Wonen

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie

Wij zijn lid van de Woonbond

De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden.

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Persbericht van Fien Wonen

 

Gratis zonnepanelen ruim 300 huurders Fien Wonen

Persbericht Fien Wonen, 25-09-2018

Fien Wonen gaat dit jaar kosteloos zonnepanelen aanbrengen op ruim 300 woningen. De besparing die hierdoor op het energieverbruik wordt gerealiseerd, komt volledig ten goede van de huurders. Zo werkt Fien Wonen aan betaalbaarheid en duurzaamheid.

“Vandaag start een veel groter traject waarin we ca 1800 woningen de komende jaren aan voorzien van een duurzame energiebron”, aldus Elisabeth ter Borg directeur-bestuurder van Fien Wonen. “De eerste 300 woningen zijn geselecteerd op basis van de ligging van de woning en het dak en de kwaliteit van de woning. Daarnaast kunnen we niet alle 1800 in één keer doen. De huurders waarbij de zonnepanelen geplaatst worden, krijgen van ons tijdig bericht. Dit plan en de uitvoering ervan hebben we natuurlijk wel eerst besproken en vastgesteld met onze huurdersorganisaties.

Fien Wonen investeert volop in het energiezuinig maken van de huurwoningen. Wij vinden het belangrijk om met elkaar bij te dragen aan een beter milieu door voor duurzame oplossingen te kiezen. De komende jaren plaatsen we daarom niet alleen zonnepanelen. Sommige woningen zijn daarvoor niet geschikt en voor die woningen moeten we samen naar alternatieve energiebronnen zoeken.

Tegelijkertijd maken we ons sterk om wonen betaalbaar te houden voor onze huurders.  Met de uitvoering van dit plan, realiseren we twee doelstellingen; structureel lagere woonlasten voor deze huurders en hun woningen energiezuiniger maken.

Gratis zonnepanelen aan onze huurders verstrekken, is zo’n duurzame oplossing die je van Fien Wonen kunt en mag verwachten.

 

 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders