Thuis in Wonen

Houd Huren Betaalbaar...

Huurdersraad Nieuw aspirant-bestuurslid

2021!

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Huurdersraad

Reacties op publicaties op deze website zijn welkom. antwoord krijgt u altijd. Het kan soms even duren, maar u krijgt een reactie

Wij zijn lid van de Woonbond

De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden.

Persberichten

We sturen nog wel eens een persbericht naar een weekblad, of dagblad. Het wordt niet altijd geplaatst, daarom leest u het hier bij de Huurdersraad

small portfolio2 small portfolio4
themed object
get in touch

Huurdersraad even voorstellen

 

17 maart 2021

 

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Hans Baartman

Hans BaartmanIk ben geboren en getogen en woon in  Hardinxveld-Giessendam
Mijn doel is belangenbehartiging en opkomen voor de huurders van Fien Wonen om zo het woongenot te behouden en zo nodig ook te blijven verbeteren.

Reeds enkele jaren ben ik betrokken bij het wel en wee van huurders door mijn activiteiten binnen de bewonerscommissie Uranusstraat/De Peulen.
Ik ben zelf in dit complex komen wonen destijds met mijn ouders in 1970 en heb dus als huurder al het nodige meegemaakt op huurdersvlak.

Daarnaast ben ik actief op het vlak van educatie (Nederlands voor anderstaligen) en doe ik vrijwilligerswerk voor de Rivas.
Ook heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan bij enkele landelijke verenigingen en ben ik binnen een vakbond actief geweest als kaderlid.

Toen ik de vacature voor het bestuur van Stichting Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam voorbij zag komen, ben ik me gaan verdiepen in deze organisatie die de huurders van Fien ondersteunt en ik denk dat ik daarin een positieve bijdrage kan leveren.
Vervolgens heb ik  gereageerd en na kennismaking met de huidige bestuursleden ben ik als (aspirant) lid toegetreden tot het bestuur.
Ik wil, door zitting te nemen in de Huurdersraad, de afstand tussen Fien Wonen en de huurders uit mijn regio verkleinen.

 

Note: Hans wordt officieel gekozen tijdens de Algemene Huurdersvergadering 23 september 2021, door de dan aanwezige huurders.

 

slide up button

Blijf op de hoogte, u leest Huurdersnieuws het eerst op onze site

We doen het voor de Huurders